יריד אביב התקיים השנה בסימן מעגלים. מעגלי היצירה והפעילויות השונות, התבססו על חומרים טבעיים ואפשרו לכל אחד ואחת לתת ביטוי לרעיונות יצירתיים ולהוציאם אל הפועל.
לאוהבי הפעילות הפיזית, מוקמו מספר אזורי פעילות בהם ניתן היה ליהנות מהפעלות ותחנות יותר אקטיביות, משחקיות ומשעשעות.
הנאה רבה הסב מתחם עיר הקרטונים
ותענוג גדול היה לצפות בתערוכות בכיתות ובמסדרונות.
כמובן, שהיו ביריד גם דוכני כיבוד ושתייה להנאת חברי הקהילה (תודה להורים שטרחו והכינו), דוכני החטיבה, דוכן מכירה של ספרים אנתרופוסופיים וחוברות של אדם-עולם ודוכן אוצרות מהחווה עליו ניצחה ביד רמה איילת, לצד דוכן תוצרים עבודת יד (תודה לאפרת מאור על תרומתה הנכבדת) שכל הכנסותיהם יוקדשו לרכישת קומפוסטר לחוות תמר.
תודה לצוות ההפקה
תודה לדני על העזרה הרבה והנכונות
תודה לקהילה הנפלאה שלנו על שלקחתם חלק ואחריות, על הכיבוד והנגינה.
תודה לנעמה רוזנטל ומעין שהינו על הצילומים המקסימים.
להתראות בשנה הבאה
שימו לב! כאן תמצאו חומרי עזר להורים לטובת הפקת יריד אביב ואירועים כיתתיים נוספים
1. אוכל: חשוב שבדוכני הכיבוד יוגש פינגר פוד (מאחר ואין כלי אוכל) עם דגש על: • מאפים מלוחים (חוסלו בצ'יק) • לחמים (פרוסים!) עם ממרחים בריאים (מלוחים ומתוקים. לא לשכוח לדאוג לסכינים או כפיות), יותר ירקות ופירות חתוכים.
2. להוסיף מפת אירוע גדולה בכניסה – כולל מיקום הפעילויות והתערוכות.
3. הבהרה עמוקה של תחומי אחריות (הורי הכיתות על הכיבוד, מחנכים על ארגון התערוכות בכיתות, מורי מקצוע / סדנאות על התערוכות המקצועיות, צוות ניקיון לפני ואחרי האירוע, גינון ועוד).
4. שיתוף החטיבה – ההצלחה הנפלאה של שיתוף החטיבה באירוע השנה נשענה על קשר אישי. חשוב לבסס את החיבור והשיתוף של הכיתות הגבוהות והעברה של חלק מהאחריות אליהם.
5. מוסיקה – מוזיקת אווירה ברקע תרמה רבות לאירוע. חשוב לפנות מראש לחברי הקהילה ולגייס נגנים וזמרים (לא כהופעה, אלא כחלק ממוזיקה live תוך כדי הפעילויות ומלווה את היריד).
6. לוודא שיש הגברה (ציוד זמין ותקין) ומי שאחראי עליה.